Mag ik mij

even aan u voorstellen?

Aangenaam!

Ik ben Bram Brauer, adviseur bij financiële vraagstukken, erfrecht en nalatenschap. In 2014 is mijn vader, Jos, Raadzaam Advies gestart. In familiesfeer kregen we te maken met dementie en de impact daarvan op familie, mantelzorgers en financiën. Deze ervaring deed hem besluiten om, met zijn jarenlange ervaring binnen bank- en verzekeringswezen, zijn eigen bedrijf te starten en zich te specialiseren op het gebied van erfrecht, testamenten en nalatenschappen.

Oma Miep weet raad

De naam voor het bedrijf was snel gevonden. Oma Miep, zijn schoonmoeder, zei namelijk altijd “Ik zal je eens raadzaam advies geven jongen”. Dan kwam oma Miep met slimme, verstandige tips die Jos graag ter harte nam. Oma Miep had met haar tips slechts één doel: het beste voor haar dochter, schoonzoon en kleinkinderen. Ze was betrokken en oprecht. Persoonlijk, betrouwbaar, oprecht en betrokken, precies dat wat mijn vader én ik belangrijk vinden in ons werk. De mogelijkheden inzetten, passend bij wat voor de klant het beste is, ‘raadzaam advies geven dus’.

Bram Brauer
Erfrecht- en nalatenschapsplanner

Ik ben ruim 5 jaar werkzaam geweest als particulier en zakelijk adviseur bij de Rabobank en inmiddels al weer 5 jaar actief binnen het familiebedrijf. Naast het adviseren op het gebied van erfrecht- en nalatenschapsplanning help ik u ook met financiële vraagstukken. Samen met onze partners verzorg ik lezingen bij onder andere Alzheimer cafés en activiteiten van de Groene Kruis ledenorganisatie.

Trots

Raadzaam Advies groeide als kool en in 2017 stapte mijn broer bij mijn vader in het bedrijf. Groeien doet bloeien en vanaf 2018 heb ik me bij hen aangesloten. Met veel energie hebben wij ons dagelijks ingezet voor onze klanten. Klanten uit Belfeld en wijde omgeving wisten Raadzaam advies en daar ben ik - maar ook mijn vader en broer - hartstikke trots op. Mijn vader geniet inmiddels van zijn pensioen, maar biedt waar nodig een helpende hand. In 2023 heeft mijn broer Max besloten om buiten het familiebedrijf een nieuwe uitdaging aan te gaan. Aan mij nu de eer om raadzaam advies te geven. En dat doe ik met veel plezier. 

 

 

Trots ben ik ook op de samenwerking met bijvoorbeeld de Groene Kruisledenorganisatie, Ledenservice Zuidzorg, Hulp bij dementie Limburg en Bibliotheek Venlo. Door samen te werken versterkt het netwerk, verdiept mijn kennis en ben ik in staat om vele (potentiële) klanten het beste advies te geven.

Meer weten over de samenwerkingspartners van Raadzaam advies? Klik hier.