Mogen wij ons

even aan u voorstellen?

Aangenaam!

Wij, Jos, Bram en Max Brauer, vormen samen Raadzaam Advies. Al ruim 35 jaar adviseren en begeleiden wij particulieren bij financiële vraagstukken, erfrecht en nalatenschap. In 2014 ben ik, Jos, Raadzaam Advies gestart. In familiesfeer kreeg ik te maken met dementie en de impact daarvan op familie, mantelzorgers en financiën. Deze ervaring deed mij besluiten om, met mijn jarenlange ervaring binnen bank- en verzekeringswezen, mijn eigen bedrijf te starten en me te specialiseren op het gebied van erfrecht, testamenten en nalatenschappen.

Oma Miep weet raad

De naam voor mijn bedrijf was snel gevonden. Mijn schoonmoeder, Oma Miep, zei namelijk altijd “Ik zal je eens raadzaam advies geven jongen”. Dan kwam oma Miep met slimme, verstandige tips die ik graag ter harte nam. Oma Miep had met haar tips slechts één doel: het beste voor mij, haar dochter en kleinkinderen. Ze was betrokken en oprecht. Persoonlijk, betrouwbaar, oprecht en betrokken, precies dat wat ik belangrijk vind in mijn werk. De mogelijkheden inzetten, passend bij wat voor de klant het beste is, ‘raadzaam advies geven dus’.

Max Brauer
Erfrecht- en nalatenschapsplanner

Na enkele jaren als accountmanager te hebben gewerkt binnen de logistieke sector, heeft Max in 2017 de overstap naar de financiële sector gemaakt. Max is de administratieve duizendpoot binnen Raadzaam Advies. Samen met Bram verzorgt hij lezingen bij onder andere Alzheimer cafés en activiteiten van de Groene Kruis ledenorganisatie.

Bram Brauer
Erfrecht- en nalatenschapsplanner

Bram is ruim 5 jaar werkzaam geweest als particulier en zakelijk adviseur bij de Rabobank. Naast het adviseren op het gebied van erfrecht- en nalatenschapsplanning is Bram het aanspreekpunt voor financiële vraagstukken. Samen met Max verzorgt hij daarnaast lezingen bij onder andere Alzheimer cafés en activiteiten van de Groene Kruis ledenorganisatie.

Jos Brauer
Erfrecht- en nalatenschapsplanner, Erkend Financieel Adviseur

Jos heeft de afgelopen jaren zijn sporen verdiend binnen het bank en verzekeringswezen. Sinds 2014 is hij de stuwende kracht achter Raadzaam Advies. Jos is actief als erfrecht- en nalatenschapsplanner en treedt daarnaast graag op als uw persoonlijke financiële coach. Tevens is Jos het aanspreekpunt voor onze samenwerkingspartners binnen de zorgsector.

Trots

Raadzaam Advies groeit als kool en in 2017 besluit mijn zoon Max in het bedrijf te stappen. Groeien doet bloeien en in 2018 is het moment dat ook zoon/broer Bram zich aansluit. Met veel energie zetten wij ons dagelijks in voor onze klanten. Klanten uit Belfeld en wijde omgeving weten ons te vinden en daar zijn we hartstikke trots op. 

 

 

Trots zijn we ook op onze samenwerking met de Groene Kruisledenorganisatie, ‘Hulp bij dementie Limburg’, Erfrechtplan, VeTeBe en Bibliotheek Venlo. Door samen te werken vergroten we ons netwerk, verdiepen we onze kennis en zijn we in staat om vele (potentiële) klanten het beste advies te geven.

Meer weten over onze samenwerkingspartners? Klik hier.